Beste leden,
 
NIKKI heeft van ons weer de opdracht gekregen om de facturen voor het cursusgeld voor de tweede lesperiode te sturen. Jullie krijgen één dezer dagen een bericht via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de vraag om deze betaling via een iDeal-link te voldoen. Het gaat om een bedrag van € 50,00 per cursus.
 
Ook de nieuwe leden die deze periode hebben ingeschreven krijgen een mail van NIKKI. De bedragen daarvoor zijn besproken tijdens het aanmelden.
 
Is er in de tussentijd iets veranderd qua gegevens, bijvoorbeeld een ander e-mailadres, dit graag doorgeven aan NIKKI. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, verwijzen wij jullie graag door naar hun website: https://www.nikki.nl/faq-leden/
Iedereen nog veel plezier tijdens de cursus!
 
Namens het bestuur MHSV,
Chris Nagel
Ledenadministratie
 
Nikki FAQ - Leden - NIKKI
U kunt niet handmatig overmaken naar het rekeningnummer van Mollie, waarmee wij onze iDEAL-betaallinks versturen. U ontvangt dan het betaalde bedrag terug op uw rekening. U kunt de iDEAL-betaallink vanuit de e-mail gebruiken voor de betaling van uw contributie.