Wij zijn Prins.Logo Prinsslogan meerdanvoeding

We maken 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat. Met veel liefde, passie en vakmanschap. Als familiebedrijf, al generaties lang.

 

Gezondheid en dierenwelzijn gaan bij ons voor alles. We hebben onze eigen voedingsdeskundigen, dierenartsen, opleidingen en een bezoekerscentrum. Graag delen we onze kennis en geven we begeleiding en advies. Samen vormen we één grote familie waarin ook jij en je dier welkom zijn!

Alle prins producten zijn gemaakt van Nederlandse kwaliteitsproducten met hoogwaardige ingrediënten. Zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en uiteraard
proefdiervrij!

Hier staan wij voor.
De consument tijdens iedere levensfase van hond of kat centraal stellen en producten, adviezen en inspiratie bieden voor een optimaal dierenwelzijn. Dat is ons streven! Om dit te realiseren staan er binnen de organisatie drie pijlers centraal:

  • Petfoods
  • Education
  • Experience

Prins Petfoods.
Onze basis: voedingen voor hond en kat.
Sinds 1963 hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de juiste voeding voor katten en honden.
Ons bedrijf draait altijd om onze liefde voor huisdieren en de gezondheid en het welzijn van dieren in het algemeen. Vanuit deze visie produceren we hoogwaardig, volledig uitgebalanceerd kattenvoer en hondenvoer met natuurlijke ingrediënten.


Prins Education
Dierenwelzijn begint met educatie.
Met onze verschillende labels zoals Edupet , de kattenacademie, EduVet en de Martin Gaus Academie hebben we grote stappen gezet in het delen van kennis en ervaring, en kunnen we bovendien productief met elkaar samenwerken. Daar ligt volgens ons de toekomst: Ieder zijn vak, samen sterk.


Prins Experience
Zien en beleven.
Prins maakt van het hebben van een huisdier een beleving! Daarnaast willen we je producten en diensten aanbieden die aansluiten bij jouw behoefte. De relatie tussen mens en dier is bij ons belangrijker dan ooit.
Ons nieuw geopende Prins Bezoekerscentrum sluit hier mooi op aan, om te zien wat wij onder gastvrijheid en passie voor dierenwelzijn verstaan.

Voor meer informatie over Prins volg deze link: Wij zijn Prins. Meer dan voeding. - Prins Petfoods