De einduitlslag is te zien bij het tabje uitslagen of klik hier

De uitlslagen van het 6e onderdeel zijn te zien bij het tabje uitslagen of klik hier

De uitlslagen van het 5e onderdeel zijn te zien bij het tabje uitslagen of klik hier

Hallo Agility-lopers!


Door verschillende omstandigheden is het ons tot op heden niet gelukt om de laatste 2 onderdelen van het clubkampioenschap 2022/2023 af te ronden. Daar gaat nu verandering in komen! De komende 2 weken zullen we tijdens de lessen de Jumping en het Vast Parcours lopen. De data zijn als volgt:

Zondag 15 oktober + woensdag 18 oktober                            Jumping
Zondag 22 oktober + woensdag 25 oktober                            Vast Parcours

De spelregels van de Jumping zijn:

In een jumping staan geen raakvlaktoestellen opgesteld. Dus zullen alleen de tunnels, de hoogte sprongen, de breed, de band en de slalom gebruikt worden. De jumping wordt verder op dezelfde wijze gekeurd als het vast parcours.

De plaatsing wordt bepaald door de snelst gelopen tijd in combinatie met het minst aantal fouten. Het laagste totaal is daarbij de hoogste plaatsing.

De spelregels van het Vast Parcours zijn:

In een vast parcours kunnen alle toestellen opgesteld worden. Het vaste parcours kenmerkt zich door een Standaard Parcours Tijd (S.P.T.) en een Maximum Parcours Tijd (M.P.T.). Het buiten de M.P.T. finishen betekent diskwalificatie. Het is echter de uitdaging om binnen de S.P.T. te finishen. Elke seconde die je overschrijdt op de S.P.T. wordt ook als fout gezien, een tijdfout. Deze tijdfouten worden bij de overige fouten opgeteld zodat je een totaal aan foutseconden krijgt. Je krijgt 5 strafpunten per weigering of fout.

De combinatie met de snelste tijd en de minste fouten wordt winnaar.

Ook al sluiten we het clubkampioenschap niet op de gebruikelijke manier af, we hopen toch op gezellige en sportieve lessen waarbij iedere deelnemer flink aangemoedigd wordt! De onderlinge verschillen in het klassement zijn niet groot, dus de uitslag kan nog alle kanten op.

Iedereen heel veel succes en plezier gewenst!

Ewoud, Jobbien, Rien & Chris